Copyright © All rights reserved. Made by AssuWare assurance software.

Hét softwarepakket voor de

 beheerder een van

het recreatiewoningpark.


Uitgekiend softwaremanagement
voor de dagelijkse planning en registratie van onderhoud en schoonmaak in en om vakantiewoningen in het

vakantie- en recreatiepark

Parkbeheer software Meer...

Wat het doet

Overzicht en inzicht zijn de belangrijkste voorwaarden voor een integer, efficiënt en gestructureerd beheer van recreatiewoningen en belendingen in het park.


Verhuurders verwachten van de beheerder, dat deze voor hun eigendommen zorgt.


Gasten komen en gaan. En deze parkbezoekers die voor tijdelijk recreatief verblijf een woning huren, verwachten natuurlijk dat de woning en bijgebouwen schoon zijn, de apparatuur in de woning functioneert en dat de inventaris compleet is.


De beheerder heeft daarom een veelzijdige taak en een grote verantwoordelijkheid. Het bewaken van alle procedures, vaak onder dynamische omstandigheden, vereist een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak. Dat kan natuurlijk alleen wanneer er sprake is van permanent over- en inzicht.


Vooral piekdagen, bijvoorbeeld in een vakantieperiode, vergen extra inspanningen om de woning tijdig in orde te brengen voor de bezoekende gasten en om er voor te zorgen, dat de woning weer gecontroleerd en schoongemaakt is op het moment dat de volgende gasten arriveren.


Dat onmisbare permanente overzicht en inzicht wordt door het gebruik van ParkbeheerSoftware ineens werkelijkheid.


Contact

Wat het is

Het is een praktisch en efficiënt pakket dat in samenwerking met de beheerorganisatie van één van de prachtige parken in Nederland tot stand is gekomen. Met ParkbeheerSoftware worden alle werkzaamheden en taken ten behoeve van de voor verhuur aangeboden woningen in het park bijgehouden en vastgelegd. U beschikt met ParkbeheerSoftware op elk gewenst moment over een totale verantwoording van uren, materialen en mensen, afgedrukt of op PDF formaat waarmee de eigenaren of de Vereniging Van Eigenaren (VVE) in één oogopslag precies kunnen zien wat er aan de woning is gedaan.  


Met het pakket wordt niet alleen de schoonmaak en het onderhoud van de woningen beheerd maar ook alle incidenten zoals schade aan of diefstal uit de woning geregistreerd.