Een uniek softwarepakket

Deze bijzondere applicatie voor het beheren van alle “ins and outs” van recreatieparken met woningverhuur is ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerde bekende Nederlandse parkbeheerder. Dit pakket is bestemd voor beheerders en verenigingen van eigenaren.


Remote Desktop

Het gebruik van Rdp is een uitstekende oplossing wanneer u met meerdere gebruikers tegelijk wilt werken in een Cloudomgeving. Het unieke Parkbeheer softwarepakket voldoet vanzelfsprekend aan de eisen om dit mogelijk te maken.


Gebruikers

Met het Parkbeheer softwarepakket kunnen meerdere medewerkers tegelijk werken. Geautoriseerde medewerkers kunnen dus op het netwerk of in een remote omgeving gelijktijdig zelfstandig in het programma werken.  


Tailor-made

Wij bieden de mogelijkheid om de software op een aantal onderdelen op aanvraag naar behoefte van de gebruiker aan te passen, zodat deze zoveel mogelijk wordt afgestemd op persoonlijke wensen. Dit is een uniek concept dat mogelijk wordt gemaakt door de omstandigheid, dat wij de software zelf ontwikkelen zonder tussenkomst van externe partijen. Hiermee wordt een hoge mate van flexibiliteit verkregen waardoor ons systeem naadloos kan worden geïmplementeerd.

 

Platformeisen

De applicatie is geschikt voor toepassing in een Windows omgeving:


 

 Copyright © All rights reserved. Made by AssuWare assurance software.

 Vakantiewoning onderhoud- en schoonmaakbeheer

Hét softwarepakket voor de dagelijkse planning en registratie van onderhoud en schoonmaak in en om vakantiewoningen in het vakantie- en recreatiepark

Parkbeheer